Autor: Informer.rs

28.03.2022.

07:58

Foto: printscreen

Sport

TOTALNA LUDNICA! Borjan opsovao, frapirao selektora, pa zapalio cigaru u svlačionici! (VIDEO)

Bez sumnje, jedan od junaka uspeha Kanađana je golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, koji je tokom kvalifikacija za Mundijal maestralnim odbranama znao da sačuva svoj tim.

Posle plasmana na Mundijal Borjan je to znao i da proslavi. Nakon meča sa Jamajkom  kapiten Zvezde je najpre pritrčao tribinama kako bi proslavio sa porodicom veliki uspeh, a onda se sa sinom reselio se na teren, pa iznenadio selektora.

Prvo je pred TV kamerama uživo opsovao: "Konačno smo je**no to uradili", a nakon izvinjenja šokirao je selektora Džona Herdmana. Dok je trener davao izjacu Borjan ga je okupao šampanjcem.

Slavlje su Kanađani nastavili u svlačionici, igrači su se počastili pivom, a Borjan je i sa cigaretom uživao u plesu saigrača.

Plasman su uz domaći Katar i Kanadu obezbedile Nemačka, Danska, Brazil, Francuska, Belgija, Hrvatska, Španija, Srbija, Engleska, Švajcarska, Holandija, Argentina, Iran, Južna Koreja, Japan, Saudijska Arabija, Ekvador i Urugvaj. Ostalo je da još 12 selekcija nađe put do Katara.