Autor: Informer.rs

28.03.2022.

15:05

Foto: reuters

Sport

RONALDO NAHVALIO MAKEDONCE! Tu su zato što ZASLUŽUJU!

Makedonci su priredili senzaciju pobedom nad Italijom u polufinalnom duelu baraža za Svetsko prvenstvo, a u finalu ih čekaju Ronaldo i drugovi!

Informer

 

U pozitivan rezultat veruje svaki Makedonac, a u to je uveren i Ezgjan Alioski, koji za švajcarski "Blik" poručuje da njegova ekipa ide na Dragao da pobedi.

- Nismo još ništa uradili. Izbacili smo giganta poput Italije, ali imamo još jedan korak ka Svetskom prvenstvu! Nama ime protivnika nije bitno, mi bismo bili autsajderi sa bilo kim da igramo. Ronaldo već 20 godina igra na vrhunskom nivou i mi ne želimo ništa da kvarimo u njegovoj karijeri. Ali idemo ka ostvarenju našeg sna! Verujem da možemo da pobedimo Portugal - jasan je bivši fudbaleri Lidsa. 

Pred ovaj meč, jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo istakao je da su Makedonci zaslužili plasman u finale.

Informer

 

- Imamo mnogo samopouzdanja, želeli smo da igramo ovo finale. Za nas je to utakmica života. Cenimo bezuslovnu podršku u prethodnoj utakmici. Voleo bih da se i sutra himna peva bez muzike. Ako budu kao u četvrtak, siguran sam da ćemo pobediti istakao je Ronaldo i dodao:

Informer

 

- Pritisak je uvek tu. Zaista smo želeli da igramo ovu utakmicu. Biće veoma teško. Ako je Makedonija ovde, to je zato što to zaslužuje. Makedonci su veoma ogranizovani, ali ako smo na svom najboljem nivou možemo da pobedimo bilo koji tim na svetu!