Autor: Informer.rs

29.03.2022.

09:44

Foto: Starsportphoto

Sport

JOVIĆU, KAPA DOLE! Srpski napadač ODBIO Piksijev predlog zbog ljubavi prema REPREZENTACIJI!

Selekcija Srbije danas od 18 časova igra prijateljski meč u Kopenhagenu protiv reprezentacije Danske, a među igračima koji se tamo nalaze je i Luka Jović!

Fudbaler Real Madrida je u 24. godini dobio trećeg sina. On je prvog naslednika Davida

Informer

 

dobio iz ljubavi sa nekadašnjom devojkom Anđelom, dok mu je izabranica Sofija Milošević podarila sinove Alekseja i Teodora! 

Jovića je prelepa vest zatekla u ovoj skandinavskoj zemlji. Odmah je srpski napadač počastio drugare i poslao emotivnu poruku izabranici, a sada je i oduševio navijače u domovini!

Naime, kako Informer saznaje, kada je selektor Dragan Stojković čuo da je Luka postao otac, dao je srpskom igraču svu slobodu da napusti Dansku i krene put Madrida gde mu je porodica!

Informer

 

Iako Jović jedva čeka da vidi sinove i Sofiju, nije želeo da napušta tim, jer žarko želi da igra u dresu voljenog tima!

Igraču španskog giganta je uvek velika čast da igra za Srbiju, pa makar i prijateljski susret. On se zahvalio selektoru i poručio da će mu biti na raspolaganju!

Inače, španski mediji tvrde da će Real Madrid ponuditi Luku Jovića i 30 miliona evra Monaku za Aurelijena Čuamenija. Madriđani smatraju da je 22-godišnji Francuz pravi izbor za naslednika  Kazemira na poziciji defanzivnog veziste. Ipak, pitanje je da li Srbin sebe vidi u Monaku! Madriđani procenjuju da im je za transfer Čuamenija potrebno oko 60 miliona evra, pa su spremni da ponude 30 miliona i Jovića jer ga procenjuju na takođe 30 miliona, iako su ga pre tri godine platili 60 Ajntrahtu iz Frankfurta.