Autor: Informer.rs

29.03.2022.

11:09

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

Sport

OVE SINIŠINE FOTKE NIKADA NISTE VIDELI! Oni su njegova snaga! Ne možete da verujete šta je rekao za suprugu Arijanu!

Siniša Mihajlović u subotu je saopštio da će morati na bolničko lečenje zbog opasnosti da mu se vratila bolest s kojom se borio tokom 2019. i 2020. godine.

Kako je rekao tener Bolonje poslednje analize krvi nisu bile najbolje i da postoji rizik da se bolest vratila. Siniša Mihajlović je sredinom 2019. godine šokirao Evropu kada je otkrio da boluje od leukemije. Nakon tri ciklusa hemioterapija i presađivanja koštane srži, nepunih godinu dana kasnije on se vratio normalnom životu i pobedio bolest. Nažalost, nedavno su mu se ponovo pojavili određeni simptomi.

Informer

 

Pobediće opet Siniša, niko ne sumnja, posebno što uz sebe ima prave stene, suprugu Arijanu i deca. Siniša ima dve ćerke - Viktoriju i Virdžiniju, i tri sina - Miroslava, Nikolasa i Dušana. Pored dece koju ima sa suprugom, Mihajlović ima vanbračnog sina Marka koji živi u Italiji.

Informer

 

- Supruga i deca su moja snaga, moj smisao svega. Karijera me je sprečila da u potpunosti uživam u njihovom odrastanju kao što bih voleo. Najmlađem sinu sam dao najviše pažnje jer sam bio stariji i više nisam bio fudbaler. Ali vreme prolazi brzo... Kada odem kod njega u školu, više ne trči da me pozdravi, već ga postaje sramota - rekao je nedavno Siniša.

Porodica mu je bila najvažniji lek kada je prvi put saznao da ima leukemiju.

- Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća mu*a  od mene. Volim te!  Moja deca, odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Oni su još mladi, potreban sam im. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci - kazao je tada iskreno Siniša.

Informer

 

On je pre dve godine otkrio da su supruga i on čekali još jedno dete. trudnoća je stopirana.

- Pre samo nešto više od godinu dana Arijana i ja smo čekali još jedno dete. Nažalost, trudnoća je stopirana. Imati dete sa 50 godina je slično početku, osetiš se ponovo mladim. Moja žena pati zbog toga, znam, vidim. U bolu, vidim da smo možda imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dete bio izazov vremena - rekao je Siniša za "Gazetu".

Informer

 

Trener Bolonje je proslavio 25 godina braka sa Italijankom Arijanom Rapaćoni  tako što je "srebrnu svadbu" ponovo krunisao pred Bogom.

Mihajlović i Arijana su svoju ljubav ponovo krunisali pred Bogom, ovoga puta u katedrali, jer su sada već davne 2005. godine imali crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima. S druge strane, u građanski brak su stupili 28. juna 1996. godine.

- Oduvek je bila uz mene i imala je više hrabrosti nego ja. Bez nje ne bih bio čovek kakav sam danas - svojevremeno je Mihajlović rekao za svoju suprugu u koju se zaljubio na prvi pogled:

Informer

 

- Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice kojoj sam odmah rekao: "Poručite Arijani da ću je danas oženiti ako želi. Ukoliko neće danas, onda može i sutra."

Mihu i Arijanu je te 2005. godine u Sremskim Karlovcima bla­go­slo­vio vla­di­ka srem­ski Va­si­li­je, a o tadašnjoj fešti pričalo se danima.

Bonus video