Autor: Informer.rs

29.03.2022.

17:53

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA UBEDLJIVA U PROVERI! Napadač opet POGODIO, Stanković ODLUČUJE o njegovoj SUDBINI!

Izabranici Dejana Stankovića slavili su prema očekivanju sa 3:1, a povratnik među crveno-bele Loi Dioni je ponovo zatresao mrežu.

Baš poput gola postignutog istog dana kada je odradio prvi trening po povratku iz Dubaija, na dodavanje trenera Stankovića, precrtani napadač Zvezde je ponovo zatresao mrežu, ali sada i na utakmici. Da li će mu to biti dovoljno da donekle povrati izgubljeno poverenje stručnog štaba, teško je reći, međutim, fudbaler Anžea je pokazao određene "znake života".

Klub povela na već karakterističan način. Posle akcije na levoj strani. Lep dupli pas razmenili su Milan Pavkov i Mirko Ivanić, a Ohi je rutinski odradio svoj deo posla. Prilikom uklizavanja, Norvežanin je iz petarca pogodio mrežu Borčana.

Informer

 

Ekspresno je srpski šampion duplirao prednost. I opet nakon sjajne kombinacije po levoj strani. Ovoga puta Ivanić je ukrao loptu igračima BSK-a, da bi Pavkov "pametnim" pasom stavio Kataija u situaciju iz koje Zvezdin Magiko ne promašuje.

Kod trećeg gola Dionija, akciju je započeo Motika, asistirao Stanić, dok je Francuz udario pečat na trijumf crveno-belih.

Zvezda u 29. kolu Superlige Srbije gostije na Čairu, Radničkom iz Niša, a taj meč je na programu u subotu od 16:15.