Autor: Informer.rs

30.03.2022.

08:37

Foto: Tanjug/AP

Sport

NAVIJAČI LJUTI NA ORLOVE POSLE PORAZA! Evo koga su već otpisali!

Lagano i rutinski su slavili domaćini protiv Orlova, a bila je to velika opomena za pulene Dragana Stojkovića pred Svetsko prvenstvo!

Naš tim nije u veznom redu mogao da parira Kristijanu Eriksenu i Dancima, a odbrana je bila nesigurna, nije našla način da zaustavi Melea i Skov Olsena po bokovima.

Informer

 

Bleda partija "orlova" u svim aspektima igre, defanzivci nikako nisu mogli da iskontrolišu bokove rivala, vezni red nikako nije mogao da se nametne, a napadači se skoro nisu videli.

Aleksandar Mitrović je imao dve šanse i oba puta je bio neprecizan, a Luka Jović koji je ušao na poluvremenu izdržao je samo pola sata na terenu. 

Naravno, nisu navijači bili zadovoljni, očekivali su bolje izdanje Orlova. Više su razočarani igrom nego porazom.

I pored kraha selektor Drana Stojković nije bio nezadovoljan.

Vi znate moje mišljenje kada su prijateljske utakmice u pitanje. Jeste visok poraz, ali bilo je lako igrati kod 3:0 za Dansku, ali mislim da smo imali jedan period dobre igre. Šteta što nismo dali gol, imali smo šanse. Nije išlo danas. Bilo bi sve drugačije da smo dali gol. Ovaj poraz nam ništa ne znači, niti nas boli. Poraz u jednom pravom momentu - rekao je selektor Orlova Dragan Stojković.

U svakom slučaju, brzo će biti zaboravljen poraz protiv Danske. Sve je manje dilema kako će izgledati žreb za Svetsko prvenstvo 1. aprila, a jedna stvar je kristalno jasna - Srbija će biti u trećem šeširu pred veliki događaj u petak!

Poznati učesnici Mundijala:

Prvi šešir: Katar, Brazil, Belgija, Francuska, Argentina, Engleska, Španija,Portugalija

Drugi šešir: Holandija, Meksiko*, SAD*, Nemačka, Danska, Švajcarska, Urugvaj,Hrvatska

Treći šešir: Senegal, Iran, Japan, Srbija, Maroko, Južna Koreja, Poljska, Tunis

Četvrti šešir: Kanada, Alžir/Kamerun, Ekvador, Saudijska Arabija, Gana, Kostarika - Solomonska Ostrva/Novi Zeland*, Peru - Australija/UAE*, Vels - Ukrajina/Škotska