Autor: Informer.rs

30.03.2022.

22:06

Foto: Starsportphoto

Sport

OGROMAN UDARAC ZA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Dok je bio sa Orlovima, LOPOVI mu ODNELI sve iz STANA! Ostali samo GOLI zidovi!

Lopovi su iskoristili period kada je srpski golman bio sa Orlovima na turneji po Mađarskoj i Danskoj.

Tom prilikom su "nezvani gosti" pokupili apsolutno sve iz Rajkovićevog doma. Od nakita, garderobe, pa sve do uređaja i nameštaja. U stanu nije ostalo ništa, osim golih zidova.

Rajković je, zajedno sa suprugom Anom, došao u Srbiju pre nešto više od dve nedelje, kako bi se priključio reprezentaciji Srbije, ali i usled smrtnog slučaja koji je zadesio njegovu suprugu.

Posle meča sa Dancima na kojoj je čuvao gol srpske reprezentacije, Predrag se vratio u Francusku sam, dok je Ana Rajković ostala u Srbiji.

Informer

 

Kada je ušao u stan imao je šta i da vidi, ili bolje rečeno, nije imao ništa da vidi! U stanu nije ostalo apsolutno ništa. Provalnici su očigledno dobro znali da se srpski fudbaler, kao ni njegova supruga, neće vraćati brzo u Francusku, iskoristili su slobodno vreme i pokupili sve iz stana.

To nije prvi put da je Predrag Rajković opljačkan u Francuskoj, pošto je već jednom u februaru 2020. godine doživeo sličan scenario, ali se tada u stanu našla i supruga Ana.

Tom prilikom provalnici su odneli nakit i satove u vrednosti od oko 100.000 evra, a sada je Predrag Rajković doživeo mnogo veću štetu.