Autor: Informer.rs

31.03.2022.

07:40

Foto: Instagram/Predrag Rajković

Sport

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA RAJKOVIĆEVA KUĆA! LOPOVI odneli sve što je imao, ŠTETA 300.000 EVRA! (FOTO)

Lopovi su iskoristili situaciju pošto je srpski golman bio sa reprezentacijom. Upali su u kuću srpskog reprezentativca i tom prilikom pokupili apsolutno sve stvar iako je kuća imala alarm i sigurnosne kamere. Lopovi su ipak uspeli da provale u kuću, dok je deo ulaznih vrata odvaljen, a niko od komšija ništa nije čuo.

Od nakita, garderobe, pa sve do uređaja i nameštaja. Rajković je sa suprugom, došao u Srbiju pre oko 15 dana, kako bi se priključio reprezentaciji Srbije, ali i usled smrtnog slučaja koji je zadesio njegovu suprugu Anu Rajković. Nakon utakmice sa Danskom Rajković se vratio u Francusku, dok je njegova supruga ostala u Srbiji.

Ovo inače nije prvi put da je Predrag Rajković na meti pljačkaša  u Francuskoj. U februaru 2020. godine doživeo je sličan scenario, ali se tada u stanu našla i supruga Ana. Tom prilikom provalnici su odneli nakit i satove u vrednosti od oko 100.000 evra, a sada je pričinjena mnogo veća šteta.

Policija pretpostavlja da je u pitanju delo profesionalaca. Navodno su mesecima pratili Rajkovića i znali svaki njegov korak.

Predrag i njegova supruga Ana su u šoku i vidno su potreseni, a policija je i dalje na uviđaju sa psima tragačima i pokušava da pronađe dokaze. Šteta koju je Rajković pretrpeo procenjuje se na oko 300.000 evra!