Autor: Informer.rs

31.03.2022.

12:01

Foto: printscreen

Sport

HRVAT U ČUDU ZBOG JOVIĆA! Selektor KOCKASTIH u neverici zbog srpskog napadača!

Odmah po dolasku naše delegacije u Dohu, viđena je krajnje simpatična scena u holu hotela u kome se u petak uveče održava žreb za grupnu fazu Svetskog prvenstva, prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Selektor Srbije Dragan Stojković zagrlio je kolegu iz hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića i lepo su se ispričali, a onda je selektor selekcije iz našeg komšiluka upitan koga bi izdvojio od srpskih igrača?

- Tim! Uvek ste imali pojedince, ali nikad tim. Svako je vukao na svoju stranu. Sada se to promenilo. Malo mi je čudno da Luka Jović ne igra u Realu posle onakvih partija u Ajntrahtu. Da ništa ne uradi... Gledao sam ga u Frankfurtu jer je tada Rebić bio sa njim i izgledao je jako dobro- rekao je Dalić za Mozzart sport.

Informer

 

Složili su se Piksi i Dalić da bi bolje bilo da ih kuglice u Dohi ne strpaju u istu grupu. Dalićeva Hrvatska je u Katar stigla pre nekoliko dana kao vicešampion sveta, odigrala prijateljske utakmice, a na sutrašnjem žrebu će definitivno biti jedna od ekipa za izbegavanje iz drugog šešira.

Nema sumnje, nikome ni Hrvatska, ni Srbija nisu poželjni rivali...