Autor: Informer.rs

31.03.2022.

13:09

Foto: Instagram/Ana rajković

Sport

PRVA FOTOGRAFIJA OPLJAČKANE KUĆE! Srča, razbijena vrata... Oglasila se Rajkovićeva supruga!

Lopovi su iskoristili to što je čuvar mreže francuskog Remsa bio odsutan zbog reprezentativnih obaveza, te su upali u njegov stan i odneli apsolutno sve. 

Razbojnici su uzeli nakit, garderobu, uređaje, kao i nameštaj, pa je srpski golman po povratku u svoj dom zatekao samo gole zidove. Rajković je, zajedno sa svojom suprugom Anom, došao u Srbiju pre oko 15 dana, kako bi se priključio reprezentaciji, što su lopovi iskoristili. Francuska policija pretpostavlja da je u pitanju delo profesionalaca koji su mesecima pratili golmana i znali svaki njegov korak. 

Ana je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako su kriminalci upali u kuću. Ne vidi se mnogo doduše, ali je srča svuda po podu, dok su vrata razbijena. Supruga našeg golmana zamolila je sve za malo razumevanja. 

Policijska istraga je u toku, ne smemo da dajemo nikakve dodatne informacije. Jako smo uznemireni i molimo vas za malo razumevanja - napisala je Ana na Instragram profilu.

Informer

 

Ovo nije prvi put da je Predrag Rajković na meti pljačkaša u Francuskoj. U februaru 2020. godine doživeo je sličan scenario, ali se tada u stanu našla i supruga Ana. Tom prilikom provalnici su odneli nakit i satove u vrednosti od oko 100.000 evra, a sada je šteta navodno oko 300.000 evra. 

Srpski golman je inače posle prve pljačke ugradio je alarm i sigurnosne kamere, ali su lopovi i pored toga uspeli da provale i kuću.

Bonus video