Autor: Informer.rs

31.03.2022.

18:45

Foto: reuters

Sport

MATIĆ PROGOVORIO O KRIZI U JUNAJTEDU! Atmosfera NIJE fantastična! Ne mogu da kažem da ćemo biti SREĆNI!

Junajted žudi za četvrtim mestom i plasmanom u Ligu šampiona naredne sezone, imaće paklen posao, ali Nemanja Matić veruje da je to moguće. Ipak, ako se to ne desi, biće velikih problema za tim sa Old Traforda, smatra srpski fudbaler.

Vezni fudbaler Mančester junajteda u intervjuu za TalkSport je govorio o finišu sezone koja je u toku, kao i problemima sa kojima se saigrači i on susreću.

Informer

 

- Kao što znate, mi nismo u idealnoj poziciji u ligi i atmosfera nije fantastična. Moramo da ostanemo fokusirani i da verujemo u sebe jer želimo da završimo među prva četiri tima. Atmosfera u našoj svlačionici će zavisiti od toga. Ukoliko završimo na nekoj od prve četiri pozicije, to će biti dobro jer ćemo... Ne mogu da kažem da ćemo biti srećni, bićemo zadovoljni- otkrio je Nemanja.

Informer

 

Ipak, postoji i druga opcija, da se gigant iz Mančestera ne izbori za ostvarenje ciljeva.

- Ako ne uspemo, to će biti jedna veoma tužna svlačionica! U njoj ima mnogo dobrih fudbalera, igrača koji imaju pravi pristup i svi moramo da znamo da je pritisak u Mančester junajtedu veliki. Ralf Rangnik je iskusan menadžer, a mi radimo naporno da bi mu olakšali posao. Jasno je da nemamo najbolje rezultate, ali on radi najbolje što može i mi se trudimo da pratimo njegove ideje. Treba nam samo da pobeđujemo mečeve, da osvajamo bodove iz utakmice u utakmicu- dodao je iskusni srpski fudbaler.