Autor: Informer.rs

31.03.2022.

21:06

Foto: Tanjug/AP

Sport

ORAO ZALUDEO EVROPU - VELIKANI SE OTIMAJU! Real želi Milinkovića-Savića!

Sve je izvesnije da će Sergej Milinković Savić na leto napustiti tabor Lacija. Italijanski mediji pisali su o interesovanju Juventusa, Francuzi se nadaju da će srpski reprezentativac u Pari Sen Žermen, a kako javlja portal "El Nacional" SMS je na meti Real Madrida. 

Nije tajna da je Milinković Savić na radaru Kraljevskog kluba. Ipak, kočnica je bila ogromna cena koju je odredio vlasnik Lacija Klaudio Lotito. Naime, Nebeskoplavi su za Srbina tražili okruglo 100.000.000 evra, a izvesno je da će Lotito morati da popusti na leto. 

Finansijska situacija u rimskom klubu zahteva odlazak barem jedne velike zvezde predstojećeg leta, a svi relevantni izvori se slažu da je najbliži izlaznim vratima upravo SMS. "El Nacional" dodaje da bi Real Sergeja mogao da dobije 70.000.000 evra. 

Informer

Ipak, da bi do transfera došlo potrebno je da se vezni red u Real Madridu rastereti. Isti izvor dodaje da bi Federiki Valverde mogao da otvori prostor za Sergeja Milinkovića Savića budući da nije zadovoljan statusom na Santijago Bernebueu.