Autor: Informer.rs

02.04.2022.

00:06

Foto: Tanjug

Sport

KLADIONICE SU REKLE SVOJE! Brazil je FAVORIT za tiulu, a evo koliko cene SRBIJU!

Ako pitate kladionice, najveći favorit za osvajanje titule je Brazil,  selekcija s kojom će Srbija otvoriti Svetsko prvenstvo 24. novembra! Nakon petostrukog šampiona sveta, kladionice najveću šansu daju Francuskoj i Engleskoj!

Fudbalski ljubitelji koji vole klađenje treba da znaju da su u top 5 favorita Španija i Nenačka! 

Kada je reč o selekciji Srbije, ona se nalazi na 13. mestu, sa kvotom od 50 do 100, u zavisnosti od kladionice!

Informer

 

Naše komšije su cenjenije, ali ne mnogo, jer je Hrvatska za samo dva mesta bolje plasirana, a na "kockaste" sve kladionice daju kvotu 50. Za nijansu slabije plasirana od nas, na 14. mestu je drugi rival u grupi izabranicama Dragana Stojkovića, selekcija Švajcarske. Kladionice su kvotu za osvajanje titule šampiona sveta Švajcarcima postavile između 80 i 100.

Poslednji rival u grupi srpskim fudbalerima biće Kamerun, koji je na 23. mestu, a kvote na osvajanje Mundijala ove selekcije je između 200 i 250.

Informer

 

Bilo kako bilo, senzacije su sve češća pojava u fudbalu, čuda se dešavaju, a hoće li favorit opravdati tu ulogu, ili će se na postolje popeti potpuno neočekivan tim, saznaćemo... SP će početi 21. novembra i trajati do 18. decembra. Grupna faza će biti završena posle 12 dana, odnosno 2. decembra.