Autor: Informer.rs

02.04.2022.

00:38

Foto: printscreen

Sport

SRBI U ŠOKU POSLE ŽREBA! Navijači se plaše BLAMAŽE, ali i prizivaju osvetu!

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u grupi G na Mundijalu protiv reprezentacija Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Navijači su bili zatečeni jer je žreb podsetio na prethodni Mundijal, kada je naš tim igrao protiv prve dve selekcije koje smo izvukli na današnjem žrebu.

Ali,i pored toga što smo dobili Brazil, mnogi su bili srećni širom Srbije jer je u prvom planu osveta Švajcarcima za poraz od 2:1 iz 2018. godine, koji nas je koštao boljeg plasmana na Mundijalu toga leta u Rusiji. 

Da je moglo bolje - moglo je, ali nema mesta pesimizmu. Te reči ne postoje u vokabularu selektora Dragana Stojkovića.

- Moramo da kažemo da je ovo teška grupa, dobili smo takve protivnike koje moramo da repsektujemo, mali pre svega moramo sami sebe da respektujemo - izjavio je Piks, koji ne želi da priča o osveti Švajcarcima.

Informer

 

Ma kakva osveta?! To je totalna glupost. Nemaš ti tu šta da se svetiš bilo kome. Ovo je sport, ovo je igra. Pobedili nas ljudi 2:1, bila ona frka oko VAR-a i onog nemačkog sudije što nije hteo da gleda snimak. Ne razmišljamo o osveti već da na terenu budemo pravi. Interesuje nas naš zacrtani cilj. A to je da odemo u nokaut fazu.

Nema sumnje da će osim duela protiv Brazila, susret sa Švajcarskom izazvati najveće reakcije. Ali nisu svi navijači euforični budući da postoje i oni skeptični koji se boje eventualne blamaže u Kataru.

Ipak, nisu svi pesimisti.