Autor: Informer.rs

02.04.2022.

18:47

Foto: Starsportphoto

Sport

TRI GOLA ZA TRI BODA, LALATOVIĆ GURA RADNIČKI NAPRED! Sada je pala i Vojvodina na "Čika Dači"!

Radnički iz Kragujevca igra kao preporođen od kada ga je preuzeo Nenad Lalatović. U poslednjih šest utakmica ekipa sa stadiona "Čika Dača" ima četiri pobede i dva remija. Pre dolaska Lalatovića u klub Radnički je bio zakovan za dno, a sada, serijom dobrih rezultata, podigao ekipu skoro i van plej-aut zone.

Informer

 

- Trudili smo se da dobro pripremimo utakmicu, znali smo u kojoj formaciji će igrati. Imali su šanse, da ne grešim dušu, iz naših invididualnih grešaka smo primili golove, ali Vojvodina ima kvalitetan tim. Od 18 bodova uzeli smo 14, zaslužili su moji igrači da se hvale u medijima. Nisu hit Zvezda i Partizan, nego Radnički. rekao je s osmehom na licu Nenad Lalatović i potom se osvrnuo na meč sa Zvezdom u narednom kolu:

"Zvezda je favorit u tom meču, imaju ubedljivo najbolji tim u ligi, neću da pričam puno, reći će 'evo ga onaj voli Zvezdu, priča ovako o Zvezdi', ali svi znaju šta mislim o Zvezdi i šta joj želim".

Radnički i Crvena zvezda igraju u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva 10.aprila na stadionu "Rajko Mitić" u 17 časova.