Autor: Informer.rs

04.04.2022.

15:14

Foto:

Sport

NA STUBU SRAMA! Bivši fudbaler Barse lagao, kupio jetru na "crno"!

Navodno je, kako se tada spekulisalo, jetru obezbednio tadašnji predsednik Barselone Sandro Roselj, međutim oni su odmah demantovali ove navode i objavili da je sve bilo legalno.

Abidal je rekao da mu je jetru donirao rođak! Međutim, sada su se pojavile nove informacije a u sve je uključeno špansko tužilaštvo.

"El Confidencial" piše da su telefonski razgovori iz aprila 2017. godine otkrili da je bilo nečasnih radnji oko kupovine organa na crnom tržištu. Navodno je toksikološki nalaz pokazao da Abidal i donor nisu rođaci. Ispostavilo se da je Abidal slagao  i ponovo je pod istragom način na koji je došao do jetre. Sve je navodno ugovorio Roselj, koji je trenutno u zatvoru zbog "pranja novca.

Informer

Erik Abidal

Podsetimo, nekadašnji francuski defanzivac je 2011. godine saopštio da ima tumor na jetri. Godinu dana kasnije je operisan i saopšteno je da je njegov rođak Žerar donor. Vratio se fudbalu i ponov igrao za Barselonu, u kojoj je sada u fotelji, ali istraga je dovela do novih saznanja.

Inače, pre nekoliko meseci je u javnosti procurila informacija da je Erik Abidal varao suprugu Hajet sa fudbalerkom Keirom Hamraui, koja je pretučena, a kao glavni osumnjičeni za to pojavio se upravo Abidal. Nekadašnjem reprezentativcu Francuske je navodno teško palo kada ga je Hamraui ostavila i osumnjičen je da je učestvovao unapadu na nju, kada je fudbalerka pretučena na ulicama Pariza metalnom šipkom.

Abidal je priznao prevaru i zamolio je svoju suprugu za oproštaj.

- Hajet Abidal, šta god da odlučiš, ostaćeš u mojim očima žena mog života, a posebno majka naše divne dece. Zaslužujem ovo poniženje čak i da me ubiju. Nadam se da ćeš mi jednog dana oprostiti - poručio je Abidal.

Bonus video