Autor: Informer.rs

04.04.2022.

19:55

Foto: Tanjug

Sport

PONIŽAVAJU JOVIĆA - NOVI SRAMAN POTEZ REALA! Ne računaju više na SRBINA!

Prethodnih dana sve su glasnije priče da je Luka Jović nezadovoljan u Real Madridu, te da je srpski napadač svojim agentima poručio da mu potraže novog poslodavca. Razlog radikalne mere je odluka Karla Anćelotija da ga ne uvrsti u tim protiv Barselone, uprkos činjenici da u sastavu zbog povrede nije bilo Karima Benzeme. 

Ipak, propušteni "El Klasiko" bi Jović i mogao da "proguta", ali poslednji gest Blankosa ukazuje da za Srbina više u Madridu nema mesta... Fudbaler Reala će u sredu gostovati Čelsiju u okviru četvrtfinala Lige šampiona, a iskusni italijanski trener neće u London povesti napadača Srbije.

Od igrača u špicu, Anćeloti će računati na Benzemu, Asensija, Bejla, Vinisijusa Žuniora, Rodriga i Marijana. Luka Jović je poslednji meč odigroa 12. februara i to svega 16 minuta, od tada je češće bio na tribinama nego na klupi. 

Informer

Da stvar bude "zanimljivija" u London najverovatnije neće ići ni Karlo Anćeloti budući da je na prethodnom testiranju bio pozitivan na koronavirus. Ukoliko naredni bude ponovo pozitivan, ekipu će voditi asistent Davide Anćeloti - inače sin Don Karlita!