Autor: Informer.rs

04.04.2022.

18:34 >> 18:37

Foto: Starsportphoto

Sport

DELIJE I GROBARI SU OVO ČEKALI! Zna se kada se igra VEČITI DERBI za TITULU!

Kompletan program 30. kola Superlige Srbije zakazan je za nedelju. Prvo će na teren izaći crveno-beli pošto će od 17 časova dočekati Radnički iz Kragujevca. Jasno je da četa Dejana Stankovića drži sve u svojim rukama i ukoliko upiše pobedu crveno-beli će biti prvi na tabeli. 

Sa druge strane, Partizan od 19:05 dočekuje Čukarički, koji trenutno sa klupe predvodi bivši kapiten klub iz Humske - Saša Ilić. Izvesno je da crno-beli imaju daleko teži zadatak u poslednjem kolu. 

Za sada je poznato pet sigurnih učesnika plej-ofa (Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Radnički Niš i TSC), kao i pet učesnika plej-auta u borbi za opstanak (Spartak, Radnički 1923, Proleter, Metalac i Novi Pazar). Ostale nepoznanice biće razjašnjene u kolu koje je na programu od subote do ponedeljka, kao i konačni poredak.

Informer

Za kraj, određena je i satnica novog večitog derbija. On će se igrati 16. aprila od 18 časova, ali još uvek nije poznato da li će domaćin biti Crvena zvezda ili Partizan. To zavisi od raspleta u poslednjem kolu - prvoplasirana ekipa će biti domaćin, a ishod 167. večitog derbija verovatno će odlučiti i šampionsku trku!