Autor: Informer.rs

04.04.2022.

19:28

Foto: printscreen

Sport

ŠOKIRAO I NASMEJAO NEMCE! Bivši igrač Partizana se obrukao, ali SIMPATIČNO! (VIDEO)

Asano je zbog odlične partije uvršten u idealnu postavu 28. kola Bundeslige, zajedno sa Janom Zomerom, Filipom Kostićem, Risom Oksfordom, Makotom Hasebeom, Jagom, Konardom Lajmerom i Antonom Štahom.

Japanac je nasmejao sve prilikom intervjuaa na ZDF-u. Na tribinama je bio i selektor Nemačke Hansi Flik, a kada je Asano upitan da li poznaje Hansija Flika, dobila je neočekivan odgovor.

- Kako? Hansiflik? Šta je to- upitao je uz kroz osmeh začuđeni Asano, koji očigledno ne prati baš previše dešavanja u nemačkom fudalu.

On je pre utakmice sa Hofenhajmom postigao samo jedan gol na 24 utakmice u svim takmičenjima.

- Ono što sam video na treningu nateralo me jeda da ga stavim u tim. Mislim da je ovaj put doneo zaista dobru svežinu našem timu. Možda je razlog za to bilo i što nije igrao drugi meč za reprezentaciju na pauz- rekao je Tomas Rajs posle meča sa Hofenhajmom.

Ipak, Asano je dobio šansu da zaigra pošto je Gerit Hotman zaražen koronom...

- U takvoj situaciji morate da donesete odluku. Kao treneru vam se posreći ukoliko se utisci sa treninga poklope sa onim što se dogodi na terenu- rekao je Rajs.

Informer

 

Podsetimo, Asano je u sezoni 2020/2021 bio jedan od najboljih igrača Partizana, a u maju je raskinuo ugovor na štetu kluba, posle čega je otišao u Bundesligu.