Autor: Informer.rs

06.04.2022.

08:16

Foto: printscreen

Sport

BEDNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Napucao igrača dok je on ležao na travi! (VIDEO/FOTO)

Kevin de Brujne je u 70. minutu obradovao navijače "građana", a u centru pažnje bio je i Anhel Korea posle jednog prljavog poteza.

Fudbaler Atletika je bio u centru pažnje u 83. minutu utakmice kada je zbog njegovog poteza došlo do velike gužve među igračima, ali  pridružili su im se i članovi stručnih štabova dva tima.

Griliš je pored aut linije primio loptu, bio je fauliran od strane Vrsaljka i pao je na travu. U tom trenutku je prišao Korea i šutnuo loptu u engleskog fudbalera. Činilo se kao da je Korea pogodio Griliša u lice iz blizine pa je nastao haos.

Pep Gvardiola, menadžer Sitija je pokušavao da nešto objasni pojedinim igračima Atletika, uključujući i reprezentativca Crne Gore Stefana Savića, ali i da skloni Griliša kako ovaj ne bi bio kažnjen tom prilikom.

Atletiko je izgubio prvi meč četvrtfinala 1:0, ali ne bi moralo da previše brine Simeonea. Pod Argentincem su dva puta uspeli da takav "minus" nadoknade. "Jorgandžije" su dva puta u istoriji nokaut faze Lige šampiona prvi meč na gostovanju izgubili jednim golom razlike  i oba puta su se na kraju radovali!

Prvo se dogodilo 2015. protiv Bajer Leverkuzena. I tada su izgubili 1:0, ali su u revanšu slavili istim rezultatom i potom bili bolji na penale. Naredne godine, u proleće 2016, Atletiko je izgubio 1:2 protiv Barselone na "Nou Kampu", ali su u revanšu stigli do trijumfa 2:0 i prolaska u polufinale.

Bonus video