Autor: Informer.rs

07.04.2022.

12:56

Foto:

Sport

DELIJE DIRNULE MIHINU PORODICU! Ćerka Viktorija se javila posle podrške sa severa!

 

Siniša Mihajlović, u julu 2019. godine, saopštio je da ima leukemiju, koju je posle serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspeo da pobedi u aprilu 2020.

Nažalost, nedavno su mu se ponovo pojavili određeni simptomi. Ponovo je biti zbrinut u bolnici "Santa Orsola" u Bolonji, gde se lečio i prvi put. 

Informer

 

Podrška za srpskog trenera stiže sa svih strana, svakog dana, gotovo svi klubovi u Seriji A su poručili našem treneru da su uz njega, da nije sma u ovoj borbi. 

Poruka koja mu je sigurno izmamila osmeh na licu je ona koja je poslata sa najvećeg srpskog stadiona, od navijača Zvezde, koji su na meču sa TSC-om ispisali transparent podrške za Sinišu.

Mihina supruga se zahvalila navijačima, a gest Delija nije promakao Mihinoj ćerki Viktoriji, koja je na svom Instagram profilu podelila poruku uz zahvalnost i srce za navijače Zvezde.

Informer

 

Prve simptome Siniša je osetio tokom utakmice sa Salernitanom odigrane 26. februara, nakon čega je otišao kod lekara. "Krajem februara Mihajlović je imao hiruršku intervenciju koja nije bila nimalo naivna. Iako pacijenti nakon takvih operacija ostaju u bolnici sedam dana na oporavku, Mihajlović je iste večeri otišao kući.

Sutradan se pojavio na treningu tima i jedva je stajao na nogama. Bio je na tabletama za ublažavanje bolova i govorio je da ekipa mora da napreduje na tabeli, a da je on profesionalac.

Bonus video

Tagovi:
Fudbal sport Siniša Mihajlović bolnica leukemija Bolonja