Autor: Informer.rs

07.04.2022.

22:54

Foto: Tanjug

Sport

LUDILO U LIGI EVROPE! Sve prštalo! Barsa i Kostićev Ajntraht remizirali! Braga bolja od Rendžersa, Vest Hem i Lion dali po gol!

Fudbaleri Ajntrahta remizirali su u Frankfurtu protiv Barselone 1:1. Sjajan meč viđen je u Nemačkoj, a više uzbuđenja bilo je u drugom poluvremenu kada su pala oba pogotka.

Domaćin je poveo u 48. minutu pogotkom Ansgara Knaufa koji je sa distance matirao nemoćnog Ter Štegena, ali je Feran Tores u 66. minutu posle odlične Barsine akcije uspeo da poravna rezultat.

Informer

Tanjug

Reprezentativac Srbije Filip Kostić ostavio je dobar utisak, a dobio je od srpskog sudije Srđana Jovanovića koji je odradio dobar posao. Tokom prvog poluvremena bio je u centru pažnje posle jedne situacije u kaznenom prostoru Barselone. Serhio Buskets je prilikom jednog starta na loptu na oko sedam metara od gola pokosio Rafaela Borea. Trener domaćih je odmah skočio signalizirajući da je to bio penal, a sudija Jovanović je pokazao na belu tačku, ali je promenio odluku posle VAR-a!

Ajntraht je meč završio sa igračem manje posle isključenja Tute. Istim rezultatom završen je i susret u Londonu gde su se sastali Vest Hem i Lion. Domaćin je ostao sa igračem manje u finišu prvog poluvremena, ali to "čekićarima" nije smetalo da povedu u 52. minutu preko Džeroda Bouena. Tanži Ndombele bio je precizan u 66. minutu susreta.

Skorašnji rivali Crvene zvezde su ukrstili koplja, a duel je pripao je Bragi koja je minimalnim rezultatom slavila protiv Rendžersa. Abel Ruiz je pogodio u 40. minutu igre. Ranije je Lajpcig u uzbudljivom meču remizirao sa Atalantom rezultatom 1:1.

Informer

 

Revanš mečevi na programu su za sedam dana.