Autor: Informer.rs

08.04.2022.

09:01

Foto: Reuters

Sport

HAOS U LIGI KONFERENCIJA! Potukli se TRENERI!

Prema rečima kapitena Vučice Lorenca Pelegrinija, koji je bio veoma besan posle utakmice, kao i Žoze Murinjo, šef stručnog štaba domaćih fizički je nasrnuo na trenera golmana Rome.

U intervjuu za italijanski "Skaj Sport", Pelegrini je otkrio da je nakon meča trener golmana Rome napadnut prvo verbalno, a zatim i fizički od strane šefa stručnog štaba domaćih Kjetila Knutsen je nasrnuo na trenera golmana italijanskog kluba.

 - Upravo se desilo nešto veoma neprijatno. Njihov trener je napao našeg trenera golmana. Prvo mu je rekao par stvari, a zatim je fizički nasrnuo na njega. To je zaista tužno, jer je takvo ponašanje uvreda prema Romi, prema igračima i stručnom štabu. To je sramotno - bile su reči Pelegrinija.

Informer

 

Kapiten Rome je bio jedini strelac za svoj tim, ali je imao žestoke reči na račun domaćina i zbog veštačke podloge na kojoj se igrala utakmica. Na sve se nadovezala i povreda kolena Đanluke Manćinija, zbog čega je Pelegrini bio dodatno ljut.

- Sramotno je da se meč četvrtine finala igra gde lopta odskače tako da nemate ideju gde bi ona mogla da ode. Svakako, to ne sme biti izgovor, jer za nedelju dana imamo kod kuće meč u kom želimo da pobedimo - kaže vođa Vučice i nastavlja:

- I dalje sam šokiran onim što sam video, to je apsolutno sramotno. Sada ćemo poslati Bodo kući, takođe zbog toga što se desilo van terena.

Trener norvežana Knutsen izneo je svoju odbranu, naglasivši da su Italijani došli sa namerom da provociraju.

- Nije bilo fer-pleja sa njihove strane. Došli su ovde drugačijeg stava prema igri. Pomoćnik (Nuno Santos) se od početka ponašao kao da je lud. Vređao me je pre utakmice, a nastavio i tokom njenog toka. Toliko su bili nekorektni da je to uticalo na moj rad. Sve ukazuje na to da im je ovo bila svesno odabrana strategija.