Autor: Informer.rs

08.04.2022.

17:04

Foto: Tanjug/AP

Sport

BUNDESLIGA DONELA PRESUDU! Bajern igrao sa 12 IGRAČA, ali su za to krive SUDIJE!?

Veliku prašinu podigao je duel između Bajern Minhena i Frajburga u prethodnom kolu Bundeslige. Bavarci su slavili sa 4:1, ali su u jednom momentu na terenu imali čak 12 igrača, te su gosti sa Švarcvalda uložili žalbu elitnom takmičenju u Nemačkoj

Ipak, danas je Sportski sud Bundeslige odbio žalbu Frajburga i pobedu pripisao Bajernu. Nadležni organi su prosudili da ova greška nije propust Bavaraca, već sudija. Pored toga, Sud dodaje da se tokom pola minuta kada je Bajern imao brojčanu prednost na terenu nije dogodilo ništa značajno. 

Podsećamo, Sabicer je u finišu meča trebao da zameni Kingslija Komana. Austrijanac je ušao na teren, dok Francuz još uvek nije napustio igralište. Čitava zabuna trajala je okok polaminuta, kada su shvatili da Bajern ima igrača više. 

Informer

Svoj komentar na sve imao je i trener Bajerna Julian Nagelsman koji nije bio zadovoljan gestom Frajburga budući da smatra da nisu zaslužili bodove na Alijanc Areni. 

- Lično, ne razumem zašto Frajburg ovo radi. Ne znam kako bi mogli da tapšu sami sebe po ramenu zbog dobijanja tri boda koja nisu zaslužili na terenu, a žele sutra da igraju u Evropi - rekao je Nagelsman nakon žalbe.