09.04.2022.

17:02

Foto: Starsportphoto

Sport

LALATOVIĆ PRED DUEL SA ZVEZDOM: Njima se ne preti!

Fudbaleri Radničkog 1923 gostuju sutra ekipi Crvene zvezde, u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

- Sigurno se ne može pretiti jednoj ekipi kao što je Crvena zvezda, koja je svoj kvalitet pokazala nedavnim pobedama nad Partizanom, Čukaričkim, TSC-om, Radničkim iz Niša...- rekao je Lalatović, prenosi klub.

Informer

 

- Ovo je jedna od onih utakmica u kojoj moji igrači nemaju šta da izgube, a mogu mnogo toga da dobiju, prvenstveno jer im se pruža prilika da vide gde su u odnosu na jednu ekipu koja je dogurala do osmine finala Lige Evrope- dodao je on.

Kolo pred kraj regularnog dela sezone, tim iz Kragujevca je 13. na tabeli sa 30 bodova. Zvezda je prva sa 78 bodova, koliko ima i Partizan, s tim da crveno-beli imaju bolji medjusobni skor i gol razliku.

Informer

 

- Naravno, mi ne treba da se poredimo sa ekipama poput Crvene zvezde i Partizana, već treba da gledamo isključivo naš cilj, a to je opstanak u ligi- rekao je Lalatović.

Pored napadača Voje Ubiparipa, koji je nedavno imao smrtni slučaj u porodici, i već duže vreme povredjenog štopera Marka Gajića, gostovanje na stadionu "Rajko Mitić" zbog kartona propustiće i standardni levi bek Ljubiša Pecelj i ofanzivac Saša Jovanović.

- Bićemo značajno oslabljeni neigranjem četvorice standardnih prvotimaca, ali sam ubedjen da će svi oni igrači koji sutra budu istrčali na teren stadiona 'Rajko Mitić' dati svoj maksimum u nameri da ostvare povoljan rezultat- dodao je trener Кragujevčana.

Utakmica Crvena zvezda - Radnički 1923 igra se sutra od 17.00.