Autor: Informer.rs

10.04.2022.

13:18

Foto:

Sport

VIDIĆ SE DIVI PIKSIJU I ORLOVIMA: Ovo je drugačija Srbija! Vlahović ima samo 22 godine, a već daje golove!

Selektor Dragan Stojković odveo je reprezentaciju na Svetsko prvenstvo u Kataru, a fudbal koji igraju "orlovi" sviđa se i Nemanji Vidiću.

- U dobroj smo poziciji sa jako pozitivnim trenerom Draganom Stojkovićem. Ovo je neka drugačija Srbija. Selektor voli da igra ofanzivno, a igrači mu veruju i cene slobodu koju im daje. Uspeli smo da napravimo neke sjajne rezultate. Pobedili smo Portugal u gostima - kazao je u intervjuu za "Atletik" Nemanja Vidić.

Kaže Nemanja da je grupa u kojoj je Srbija teška, ali da naš tim itekako ima snage da je prođe. Podsećamo, Srbija će u Kataru igrati u G grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. 

- Siguran sam da na ovom turniru možemo da odigramo dobro, ali smo u grupi sa Brazilom i Švajcarskom sa kojima smo bili i prošli put u Rusiji. Srbija je vodila protiv Švajcarske 2018. godine, ali onda su oni postigli pobednički gol u 90. minutu. Grupa je teška, ali mislim da možemo da je prođemo.

Informer

 

Bivši kapiten Junajteda i dodao da je većina igrača ovog tima u najboljim godinama.

- Imamo iskusne igrače koji igraju za neke od najvećih klubova u Evropi. Dušan Tadić je u Ajaksu, Sergej Milinković-Savić u Laciju, Luka Jović u Real Madridu. Mnogi su na vrhuncu karijere, imaju 25-30 godina. Niko ne igra u Srbiji, svi su na višem nivou u Nemačkoj, Španiji, Engleskoj, Italiji ili Francuskoj.

Informer

Dragan Stojković Piksi

Oduševljen je Dušanom Vlahovićem, koji sa 22 godine dominira u Italiji.

- Dušan Vlahović je sa samo 22 godine potpisao za Juventus. On je jako uzbudljiv napadač za Srbiju i već daje golove za nacionalni tim. 

Bonus video