Autor: Informer.rs

10.04.2022.

21:20

Foto: Starsportphoto

Sport

KAKAV POTEZ LEGENDE PARTIZANA! Ilić PRIZNAO - bio je PENAL za Partizan!

Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić bio je presrećan osvojenim bodom protv Partizana u 30. kolu Superlige Srbije.

Iako su Brđani bili u podređenom položaju tokom većeg dela meča, uspeli su da ostanu neporaženi pred crno-belima i otkinu im "slađi deo kolača". Posebno je naglasio sjajnu odbranu Mićovića u finišu meča.

- Nije samo u finišu, Partizan je bio dosta bolji rival. Promašivao je Partizan šanse, kada se promašuje neće lopta da uđe u gol. Imali smo srećui na kraju da je Mićović odbranio udarac, mnogo bolje je izgledalo drugo poluvreme, prvim nisam zadovoljan, ali se nadam da će u narednom periodu to biti bolje - rekao je Ilić posle remija sa crno-belima.

Legenda kluba iz Humske poželeo je svom bivšem klubu da osvoji titulu.

- Bio sam u Partizanu dugo, svi znaju šta mi znači. Sada sam trener Čukaričkog, želim im sve najbolje, oni sami odlučuju o sudbini. Mi ćemo pokušavati da i dalje ostvarujemo dobre rezultate protiv jakih ekipa.

Ilić je priznao da je Partizan oštećen.

- Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom - izneo je šokantno priznanje trener Brđana.

Osvrnuo se i na svoje izabranike.

- Imali smo mnogo mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina, koji je napravio direktan crveni karton, koji sudije nisu videle, imao je i još nekoliko propusta, posle se popravio. Mi potenciramo da forsiramo mlade igrače, jer mi nismo Partizan, koji mora da juri titulu i ne sme da trpi mlade igrače koji prave kikseve poput Kovačevića, raduje nas što smo treći, imaćemo priliku i mi ćemo davati šansu još mladim igračima - istakao je Saša Ilić,