Autor: Informer.rs

11.04.2022.

07:49

Foto: Starsportphoto©

Sport

SVE JE POZNATO, OVO JE RASPORED! Pogledajte kako će izgledati borba za titulu!

Crveno-beli su savladali Radnički iz Kragujevca u 30. kolu Superlige sa 4:1, dok je Partizan kiksnuo na gostovanju Čukaričkom, gde je remizirao bez golova.  Crveno-beli su sigurno prvi, dok je Partizan završio kao drugi sa dva boda manje.

Nema sumnje, predstoji borba za titulu do poslednjeg kola, Zvezdu i Partizan u nastavku šampionata čeka još sedam utakmica sa ekipama iz gornjeg dela tabele.

Informer

 

Pored večitih u plej-ofu su se našle i ekipe Čukaričkog, TSC-a, Voždovca, Radničkog iz Niša i Vojvodine. Videćemo da li će poslednje mesto u plej-ofu obezbediti Mladost iz Lučana, Napredak ili Radnik iz Surdulice, koji svoj poslednji meč protiv Metalca igra u ponedeljak od 18.30, a trenutno ima dva boda manje od osmoplasirane Mladosti i sedmoplasirane Vojvodine. Sedmi će biti ili Vojvodina ili Napredak, a za osmu poziciju konkurišu četiri ekipe - Vojvodina, Napredak, ali i Mladost i Radnik. Ukoliko Napredak pobedi, on će biti u plej-ofu kao sedmi ili osmi, a ukoliko Kruševljani ostanu bez pobede, Vojvodina ostaje sedma, a Mladost osma.

Zvezda će posle derbija gostovati TSC-u, a onda će u trećem kolu "doigravanja" na Marakani igrati protiv Čukaričkog. Potom će gostovati sedmoplasiranom timu, pa će ugostiti Radnički Niš u 35. rundi. U pretposlednjem kolu crveno-beli će gostovati osmoplasiranom timu na kraju osnovnog dela Superlige, a u poslednjem će dočekati Voždovac.

Informer

Posle gostovanja Zvezdi u 31. kolu, Partizan će igrati protiv Čukaričkog na stadionu u Humskoj. Posle toga će u 33. kolu ugostiti i TSC, a u 34. će gostovati osmoplasiranom timu. U 35. rundi, tim Aleksandra Stanojevića će dočekati sedmoplasiranog, potom će gostovati Voždovcu, a u poslednjem kolu će u Humskoj igrati protiv Radničkog.

Pored bitke za titulu, biće interesantna i trka za Evropu, jer će klub koji osvoji četvrto mesto predstavljati Srbiju u Ligi konferencije u slučaju da neko od tri prvoplasirana kluba osvoji i Kup Srbije.

Pogledajte raspored Crvene zvezde i Partizana u plej-ofu: 

31. kolo: Zvezda - Partizan

32. kolo: TSC - Zvezda; Partizan - Čukarički

33. kolo: Zvezda - Čukarički; Partizan - TSC

34. kolo: 7. mesto (Vojvodina/Napredak) - Zvezda; 8. mesto (Mladost/Vojvodina/Radnik/Napredak) - Partizan

35. kolo: Zvezda - Voždovac, Partizan - 7. mesto (Vojvodina/Napredak)

36. kolo: 8. mesto (Mladost/Vojvodina/Napredak/Radnik) - Zvezda; Radnički Niš - Partizan

37. kolo: Zvezda - Radnički Niš - Partizan - Voždovac