Autor: Informer.rs

11.04.2022.

21:17

Foto: Starsportphoto

Sport

PODRŠKE STIŽU SA SVIH STRANA! Fudbaler Čukaričkog i bivši saigrač Saše Ilića OPROSTIO se SJAJNIM rečima od svog trenera!

Proslavljenom asu crno-belih nisu oproštene "neke stvari" pre, tokom i posle utakmice sa klubom u kome je stekao fudbalsko ime i prezime.

Tim povodom, veliki broj sadašnjih i bivših igrača Partizana pružili su podršku legendarnom Saši Iliću, a među njima su njegovi nekadašnji saigrači: Andrija Delibašić, Marko Lomić, Leonardo, Nemanja Nikolić, Nemanja Miletić, Danilo Pantić, Bojan Ostojić...

Spisku se pridružio i sadašnji defanzivac Čukaričkog Miladin Stevanović, koji se emotivnom porukom oprostio od doskorašnjeg šefa struke.

Stevanović je svojevremeno takođe bio saigrač Iliću u Partizanu, a odlazak doskorašnjeg trenera prokomentarisao je sledećim natpisom:

- Jer je Sale samo jedan - oglasio se Stevanović.

Osim Stevanovića, od Ilića se na društvenim mrežama oprostio i Asmir Kajević koji je nedavno sa Banovog brda otišao u Kinu.

Informer

 

Ilić je zvanično sporazumno raskinuo ugovor sa Brđanima, a "kap koja je prelila čašu" očigledno je bila izjava posle remija sa Partizanom, da je njegov defanziavc Bojan Kovačević zaslužio crveni karton.

- Fudbalski klub Čukarički sporazumno je okončao saradnju sa Sašom Ilićem. U ponedeljak posle sastanka sada već bivšeg šefa struke sa Upravom kluba doneta je odluka o sporazumnom raskidu ugovora. Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of, Čukarički u nastavku karijere Saši želi mnogo sreće. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost - saopštenje je Čuke vezano za raskid ugovora.