Autor: Informer.rs

12.04.2022.

07:16

Foto: prtintscreen

Sport

JEZIVI SNIMCI! Ovako se autobus zakucao u automobil! Fudbaler se bori za život! (VIDEO)

Kako prenose mediji, Rinkon se bori za život, u ozbiljnoj je zdravstvenoj situaciji, a sada su se pojavili i prvi snimci sa mesta nesreće.

Na Rinkonov automobil je pri velikoj brzini naleteo autobusu. Osim njega, u kolima su bile još tri osobe. Rinkon je prevezen u bolnicu u Kaliju. Hitno je operisan, a doktori su istakli je doživeo ozbiljne povrede glave.

Na kolumbijskoj televiziji su se pojavili snimci nesreće, pokazani su slupani automobil u kom se nalazio Rinkon, ali i još žešće oštećeni autobus koji je naleteo na auto.

Na najnovijem snimku nesreće vidi se kako autobus pri velikoj brzini udara u vozilo, a radilo se o snimku sa obližnje sigurnosne kamere, objavili su mediji u Kolumbiji

Zdravstveno stanje Fredija Rinkona je delikatno. On je u kritičnoj situaciji, jer je doživeo tešku povredu glave. Uskoro će biti operisan, a onda biti premešten u intenzivnu negu  naveo je pomenuti doktor.

Rinkon je tokom bogate igračke karijere nastupao za Real Madrid, Napoli, Palmeiras, Korintijans, Kruzeiro, Santos, Amerika de Kali i Santa Fe. Evo šta su sve kamere zabeležile na licu mesta: