Autor: Informer.rs

12.04.2022.

10:59

Foto: Starsportphoto

Sport

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE je novi trener Čukaričkog! Ekspresno našli zamenu za Ilića!

U pitanju je  Milan Lešnjak, koji je u karijeri već vodio Čukarički. On je  2016. godine sa Brđanima u samo četiri dana pobedio i Crvenu zvezdu i Partizan na gostujućem terenu.

Bio je i direktor Omladinske škole kluba sa Banovog brda, a donedavno je obavljao funkciju koordinatora u FK BASK - ekipi koja ima poslovno-tehničku saradnju sa Čukom.

Milan Lešnjak novi trener Čukaričkog 

Lešnjak će već ovog utorka voditi trening, a debitovaće u subotu od 14 časova protiv TSC-a.

Informer

Čukarički je posle remija sa Partizanom (0:0) raskinuo saradnju sa trenerom Sašom Ilićem. Zamereno mu je što je hteo da izvede izmešan sastav protiv crno-belih umesto najjači tim. Reagovala je uprava koja je insistirala na najjačem timu i obećala premije igračima ako ne izgube.

Dodatno ih je iznerviralo što nakon utakmice Ilić jedini nije hteo da ide na klupsku večeru posle remija, kao i što je nakon remija sa crno-belima rekao da je njegov igrač trebalo da dobije crveni karton.

Informer

Saša Ilić

Lešnjak je svojevremeno nosio dresove Zvezde, Obilića, Klub Briža i Saturna, a kao trener vodio je i Napredak iz Kruševca i Rudar Pljevlja. Takođe, bio je selektor omladinaca Srbije i trener U 19 ekipe Zvezde.