Autor: Informer.rs

13.04.2022.

10:24

Foto: reuters

Sport

HRVAT ZAPANJIO PLANETU! To što je uradio je ilegalno! (VIDEO)

Bio je Luka Modrić jedan od glavnih režisera čudesnog povratka Real. Ekipa Karla Anželotija bila je na kolenima desetak minuta prije kraja, Čelsi je vodio na "Santiago Bernabeuu" 0:3, a onda je na scenu stupio hrvatski reprezentativac.

Fantastičnom asistencijom pronašao je Brazilca Rodriga i tako odveo Real u produžetke. Karim Benzema je u 96. minutu postigao gol za 2:3, a minimalan poraz je, s obzirom na pobedu od 3:1 u prvoj utakmici, Realu bio dovoljan.

Informer

 

Potezi Modrića definitivno bi trebalo da se nađu u nekom muzeju, da se nikada ne zaborave, a posle meča u utorak Madriđani bi mogli i spomenik da mu podignu. 

U poslednje tri utakmice Lige šampiona nanizao je tri asistencije, a ukupno ih ove sezone u svim takmičenjima ima devet, uz tri gola.

Nekadašnji defanzivac Mančester junajteda, Rio Ferdinand, jedan od najpoznatijih konsultanata u Engleskoj, kaže da je tokom prenosa ostao bez glasa zbog poteza Realove desetke.

- Asistencija Luka Modrića je uticala da izgubim glas. To što je uradio je ilegalno! Počeo sam da vičem "Luka, Muka ili kako god da se zove, on je fenomen" - ispričao je Englez.

Svoje oduševljenje hrvatskim vezistom izneo je nekadašnji centarfor naše reprezentacije i Reala, Predrag Mijatović.

- Pitaću luku koji to punjač koristi kada ima toliko energije - aludirao je Crnogorac na Modrićeve godine.

Real je navodno, kako su preneli mediji u Španiji, ponudio pre nekoliko dana novi ugovor Modriću. Njegov menadžer je tražio 12.500.000 evra godišnje, koliko je imao do pre godinu dana kada je pristao na smanjenje od 10 odsto zbog finansijske krize. Posle izdanja protiv Čelsija, Madriđani će biti ludi ako ne pristanu.

Bonus video