Autor: Informer.rs

14.04.2022.

00:49

Foto: printscreen

Sport

HRVAT POLUDEO, PLJUVAO I GAĐAO ENGLEZE! Opšti haos i tuča igrača Atletika i Sitija u tunelu! Policija intervenisala (VIDEO)

Siti se plasirao u polufinale Lige šampiona nakon što je u revanš utakmici četvrtfinala na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu odigrao  0:0 s Atletikom. 

Na kraju nije bilo golova, ali jeste drame, a tenzije se nisu smirile ni posle meča, pa će UEFA imati pune ruke posla.

Nastao je opšti haosu u tunelu posle završetka utakmice, morali su jedni i drugi da isteraju na čistac ono što su "zakuvali" na terenu, pa je došlo do brutalnog obračuna.

Pojavio se video snimak koji pokazuje šta se desilo kada su fudbaleri ušli u tunel. Prvo je Stefan Savić nešto odbrusio "Građanima", ali je onda na "scenu" stupio Šime Vrsaljko koji je izgubio živce.

Hrvatskog defanzivca su teškim mukama uspeli da zaustave da ne dođe i u fizički kontakt sa protivnicima. Vrsaljko je bio toliko besan da je kidisao ka protivnicima, urlao je, bacio flašu i deo odeće prema njima, a u jednom trenutku je, tako je delovalo, pljunuo u pravcu engleskih igrača. Čak nekoliko igrača i članova tima Atletika je pokušalo da ga zadrži. Bura se nastavila i ispred samih svlačionica, pa je morala da interveniše i policija kako bi zaustavila "zaraćene" strane i sprečila veću tuču.

- Griliš je išao u tunel, a Stefan Savić je trčao za njim i počli su da se obračunavaju. Tada su svi ostli igrači potrčali ka njima, da bi potom došla i četvorica policajaca kako bi smirili situaciju. Ne mogu da znam šta se tačno desilo u tunelu, ali Savić i Griliš su bil glavni akteri - preneo je"BT Sport".

Prethodno je u 89. minutu došlo do tuče na terenu, kada je Felipe startovao nad Filom Fodenom. Stefan Savić je mislio da  Englez samo folira i želeo je da ga što pre podigne sa zemlje, ali su ubrzo pritrčali ostali i nastala je opšta frka na terenu.

Gundogan je krenuo na Savića, a Crnogorac je pokušao da se obračuna sa pola tima Mančester sitija. Zgrabio je Akea, dok su ga saigrači sklanjali iz gužve, a onda je ušao u polemiku i sa Džonom Stounsom i Džekom Grilišom, koga je Savić  uhvatio za kosu i snažno povukao.

Zbog toga je na kraju dobio žuti karton, kao i Ake, a do kraja susreta još tri igrača "građana" završila su u beležnici Feliksa Cvajera, a  isključen je Felipe. Strasti se nisu smirile na terenu, pa je obračun, kako smo već pomenuli na početku teksta, prenelo i u tunel.