Autor: Informer.rs

15.04.2022.

16:33

Foto: Starsportphoto

Sport

TRENER VOŠE ZAGRMEO: DOK JA BUDEM TU, nećemo ni protiv Zvezde, ni protiv Partizana igrati NA BOD!

Šef stručnog štaba Dragan Radojičić poručio je da Lale očekuje Napredak koji je izuzetno težak protvnik, ali da veruje da će sva tri boda ostati u Novom Sadu.

Informer

 

- Očekuje nas utakmica sa izuzetno kvalitetnim protivnikom, koji je u nadokandi vreme izborio plasman u plej-of, u stresnoj utakmici. Sigurno su time podigli samopouzdanje i popravili raspoloženje, isto kao i mi posle pobede nad Proleterom. Oba protivnika biće motivisana i raspoložena. Napredak ima veoma kvalitetne igrače na svim pozicijama. Tu bih izdvojio i sjajnog golmana Vasiljevića, koji će nam biti poslednja prepreka. Mi imamo imperativ pobede, imamo evropske ambicije. Verovatno ih ima i Napredak, jer je blizu po broju bodova. Moji igrači su izuzetno motivisani, verujem da će se pokazati u pravom svetlu i da ćemo pobediti- rekao je Radojičić za Mozzart sport .

Informer

 

Istakao je iskusni stručnjak da će Voša u svakoj utakmici ići na pobedu, a neće kalkulisati ni protiv večitih.

- Dok ja budem trener, Vojvodina ni protiv Zvezde, ni protiv Partizana neće igrati na nerešen rezultat, kao niti protiv bilo koga drugog. Govorim o večitima, jer su naša dva najbolja kluba, koja su poprilično po bodovima odmakli od ostalih ekipa. I u tim utakmicama nastojaćemo da pobedimo. Nećemo menjati svoj stil igre i ići ćemo na pobedu u svakom meču. Verujem u igrače i siguran sam da će sprovesti u delo sve ono što smo pripremili. Po tom pitanju nemam bojazan, znam da oni to mogu- zaključio je trener Novosađana, Dragan Radojičić.