Autor: Informer.rs

17.04.2022.

13:49

Foto: Tanjug/AP

Sport

MOTIVIŠU ME VELIKI RIVALI! Kostić PROGOVORIO da li ostaje u Ajntrahtu!

Posle 1:1 u prvoj utakmici, pobedu Ajntrahtu na Kamp Nou doneli su dvostruki strelac Filip Kostić i Rafael Bore. Srpski reprezentativac je mrežu Barselone pogadjao u četvrtom minutu sa penala i u 67. minutu, dok je Bore bio precizan u 36. minutu posle Kostićeve asistencije, te je as Frankfurta bio gost "Sportkluba". 

- Velika pobeda! Najveća u novijoj istoriji kluba i žalim što nemam, barem malo vremena, da uživam u trijumfu nad Barselonom. Nema odmora, bundesligaška nedelja vodi Ajntraht na duel sa Unionom. Smenjuju se dani, naš fokus u ovom trenutku usmeren je ka šampionatu… - rekao je Filip Kostić. 

Nakon utakmice je srpski reprezentativac rekao da je ovo "partija njegove karijere", ali nas je i u prošlosti navikao da protiv najboljih rivala pokazuje najbolje partije. 

- Inspirišu me veliki protivnici, zvučne ekipe. Uvek imam motiv više u utakmicama sa jakim rivalima. Nadam se da će biti još utakmica za priču. Ima vremena… - dodao je vezista Ajntrahta. 

Informer

Kostić slavi pobedu protiv Barselone

Na Nou Kampu bilo je 30.000 navijača iz Frankfurta koji su se dogovorili i svi obukli bele majice, te je Ćavi nakon utakmice pokrenuo istragu kako bi saznao kako je toliki broj gostiju bio na tribinama. 

- Čini mi se da smo uživali podršku i više od 30.000 pristalica. Naši navijači dogovorili su se da obuku bele majice. Cela Barselona bila je u bojama Ajntrahta. Fantastično! Odjekivale su pesme našeg kluba od ranog jutra. Kao da smo igrali u Frankfurtu. Neopisiv osećaj, bez podrške navijača ne bismo uspeli, u to sam siguran - objasnio je srpski reprezentativac. 

Za kraj, Kostić nije želeo da komentariše svoju budućnost već je istakao da je maksimalno fokusiran na narednog rivala. 

- Videćemo na leto. Za sada, fokusiran sam na naredne protivnike. Ima vremena, nigde u ovom trenutku ne žurim… - podvukao je Kostić.