Autor: Informer.rs

17.04.2022.

15:26

Foto: AP/Rojters

Sport

BAVARCI ZABRINUTI ZBOG LEVANDOVSKOG! Poljak razmišlja da ode iz Bajerna! Menja ga HALAND!?

Bavarci neće biti zadovoljni samo peharom namenjenom prvaku Nemačke, budući da su navijači Bajerna navikli na mnoštvo trofeja. Ipak, Julian Nagelsman dobio je poverenje uprave da nastavi sa poslom na Alijanc areni. 

Ipak, pitanje je kakav će sastav sledeće sezone imati mladi nemački stručnjak. Robertu Levandovskom ugovor sa Bajernom ističe kroz dva meseca i pitanje je da li će Poljak progužiti vernost nemačkom gigantu. Tim povodom, za tamošnje medije govorio je generalni direktor Bajern Minhena Oliver Kan. 

- Na današnji dan Robert Levandovski još ima važeći ugovor sa Bajernom i to na još jednu sezonu posle ove. Mi želimo da ostane kod nas koliko god je to moguće. Malo smo zabrinuti, gledajući njegove godine. Zato sve ide sporije nego što bismo želeli. Naravno, Levandovski razmišlja o odlasku, zbog toga što je u Bajernu osvojio sve što je mogao da osvoji. Sada je na nama da ga ubedimo da ostane - rekao je Oliver Kan. 

Situacija oko ugovora Tomasa Milera je slična, ali Oliver Kan daleko manje brine kada je reč o legendi kluba budući da će on uskoro staviti paraf na produžetak saradnje. 

- Veoma, veoma sam siguran da ćemo u kraćem roku imati nešto da objavimo na tu temu - dodao je legendarni golman Bajerna. 

Informer

Kan ističe da je Erling Haland nerealna opcija

Godinama unazad Bajern je "čerupao" glavne konkurente pa je tako na Alijanc arenu iz Borusije Dortmund stigao i Robert Levandovski. Navijači se nadaju da bi isti slučaj mogao da se dogodi sa Erlingom Halandom, ali Oliver Kan ističe da šanse za to ne postoje. 

- Mi ne bismo naš posao radili kako treba kada ne bismo pratili tako mladog i talentovanog igrača kao što je Haland. Ali, ceo taj paket, u kojem su obeštećenje, provizije i njegova plata je daleko, daleko od našeg domašaja čak i u mašti - podvukao je generalni direktor Bajerna.