Autor: Informer.rs

19.04.2022.

07:55

Foto:

Sport

RONALDO I GEORGINA U AGONIJI! Ceo svet uz Portugalca: Bog zna za sve, žao mi je, legendo!

Kristijanova devojka Georgina Rodrigez rodila je u ponedeljak blizance, ali je dečak nedugo zatim preminuo, dok je devojčica živa i zdrava.

Neutešni Ronaldo

Neutešni roditelji, koji su u oktobru prošle godine objavili da čekaju blizance, oglasili su se zajedničkim saopštenjem.

- Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseti. Samo rođenje naše devojčice daje nam snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti -  stoji u poruci koju su Kristijano i Georgina zajedno potpisali.

Podrška Ronaldu i Georgini stiže sa svih strana. Dobili su na desetine hiljada izjava saučešća i poruka podrške, Ronaldu je među prvima reči utehe uputio njegov klub Mančester junajted:

Informer

 



- Tvoj bol je i naš bol. Šaljemo ti svu ljubav i znaj da smo uz tebe i tvoju porodicu.

Informer

Kristijano Ronaldo utučen



Stigla je poruka iz redova gradskog rivala Mančester sitija, kao i od Liverpula.

- Naše misli su sa Kristijanom nakon što je jedan od njegovih novorođenih blizanaca nažalost preminuo. Njegova ćerka je dobro, ali njegov sin nije uspeo. Govorimo u ime svih navijača Liverpula kada kažemo YNWA (You’ll Never Walk Alone)“

Desetine poznatih ličnosti iz sveta sporta, ali i drugih oblasti javnog života, samo su ostavili sličice slomljenog srca, anđela ili sklopljenih ruku kao simbola molitve.

Tako je uradio i najbrži atletičar svih vremena i veliki navijač Mančester junajteda Jusein Bolt, dok je njegov sunarodnik Johan Blejk kratko napisao:

Tako mi je žao, prijatelju.

Brazilski fudbaler Felipe Melo, sad je član Fluminensea, takođe se obratio Ronaldu:

- Bog zna za sve, žao mi je, legendo!

Podrška sa svih strana

Sa zvaničnog profila portugalske fudbalske reprezentacije stigla je takođe kratka poruka:

- Ostani jak, kapitenu.

Poznati britanski novinar i TV voditelj Pirs Morgan bio je u šoku.

Vest koja razara srce. Moje najdublje saučešće vama i celoj vašoj porodici.