Autor: Informer.rs

21.04.2022.

14:21

Foto: Tanjug/AP

Sport

ITALIJANI NUDE 14 MILIONA EVRA ZA SRBINA! Kostić pred transferom karijere!

Interesovanje za reprezentativca Srbije posebno je poraslo posle pobede Ajntrahta protiv Barselone u četvrtfinalu Lige Evrope.

Kostić je na "Nou kampu" postigao dva gola i bio asistent. Nije to promaklo velikanima, pa su stali u red za pregovore o angažovanju Kostića.

Inter zagrizao za Kostića

Nemački mediji su objavili da je Inter već poslao frankfurtskom klubu konkretnu ponudu. Milanezi nude 14 miliona evra obeštećenja i dodaju još četiri miliona na bonuse. Sam Kostić bi dobio ugovor na četiri godine sa neto platom od 5.000.000 po sezoni. 

Pored Intera interesovanje za Filipa Kostića pokazala je i Sevilja, ali Andalužani ne mogu da ponude uslove kakve nudi Inter. Interu bi račune mogao da pomrsi Lacio, koji je i letos bio pokušavao da privoli Kostića na seobu u Rim.

Nemački mediji su sigurni da će Kostić radije izabrati Inter kao klub s kojim bi mogao da se bori za titulu šampiona Italije. 

Informer

Filip Kostić se seli u Italiju

Podsećamo, o Kostiću brine menadžerska agencija WSA Alesandra Lučija, koja je specijalizovana za Italiju, pa je jasno gde će najverovatnije nastaviti karijeru.

- Inspirišu me veliki protivnici, zvučne ekipe. Uvek imam motiv više u utakmicama sa jakim rivalima. Nadam se da će biti još utakmica za priču. Ima vremena… - rekao je vezista Ajntrahta posle pobede protiv Barseloen.

Nije želeo da komentariše svoju budućnost već je istakao da je maksimalno fokusiran na narednog rivala. 

- Videćemo na leto. Za sada, fokusiran sam na naredne protivnike. Ima vremena, nigde u ovom trenutku ne žurim… - podvukao je Kostić.