Autor: Informer.rs

22.04.2022.

14:24

Foto: Starsportphoto

Sport

DETONACIJA SA OSTRVA - MITAR DOVODI ORLA U PREMIJER LIGU! Fulam naciljao BOMBASTIČNO pojačanje!

Izborio je Fulam povratak u Premijer ligu, a ambiciozni vlasnici kluba iz Fulama već spremaju predstojeći prelazni rok kako bi Kolibari bili sigurni u borbi za opstanak, ali i napali gornji deo tabele. 

Kako prenosi portal "90 minuta" na Fulamovoj listi želja nalazi se reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić. Iako deluje da će as Lacija teško u London, izvor ističe da šanse postoje. 

Navodno, glavni pokretač je Aleksandar Mitrović koji je insistirao kod uprave Fulama da krenu u akciju SMS-ovog dovođenja u Premijer ligu. Naravno, za Srbiju bi bilo dobro da dva važna šrafa Dragana Stojkovića Piksija igraju u tandemu nekoliko meseci pre odlaska na Svetsko prvenstvo. 

Informer

Ipak, problem predstavlja činjenica da je Sergej Milinković Savić privukao pažnju brojnih evropskih klubova. Šuška se da su za Srbina zainteresovani Pari Sen Žermen, Juventu, Mančester junajted i jasno je svima da Fulam u toj konkurenciji nema šanse. 

Navedeni portal dalje piše da je Fulam zainteresovan i za njegovog brata Vanju. Navodno žele još jednog golmana, iako je prioritet povratak Alfonsa Areole koji je ove sezone na pozajmici u Vest Hemu.