Autor: Informer.rs

22.04.2022.

15:47

Foto:

Sport

REAL ZAGRIZAO ZA ŠTOPERA ČELSIJA! Anćeloti UBEDIO upravu da je on PRAVI!

Antonio Ridiger se vraća na veliku scenu posle povrede. Kraljevski klub već mesecima prati nastupe Ridigera u dresu Čelsija. I igrač i njegov zastupnik nisu definitivno odbili produžetak ugovora sa "plavcima" ali se u trku za potpis stamenog Nemca uključio i Real Madrid na insistiranje Karla Anćelotija. 

Informer

 

Ridiger je u jednom trenutku sezone bio zakucan za klupu, ali dolaskom Tuhela, situacija se promenila i vrlo je moguće da će Nemac i dalje ostati u Londonu!

Anćeloti insistira kod Florentina Pereza na dovođenju Rigigera, kako bi pojačao odbranu. Trener Reala hoće da iskoristi situaciju u Londonu kako bi došao do željenog pojačanja.

Iako je najavljeno kako će Luis Hamilton kupiti Čelsi sa njegovim fondom, "plavci" se još uvek nisu oporavili od odlaska Romana Abramoviča.

Na sastanku borda Reala sa Karlom Anćelotijem prošlog petka, pojavila se mogućnost da se ekipa pojača na određenim pozicijama, a jedno od njih je i centralni deo odbrane. Iako Anćeloti veruje da su Militao, Alaba, i Naćo jedni od najboljih defanzivaca u Evropi, ali da je Realu potrebno i alternativa na tim pozicijama, Ridiger je sjajn izbor. Ridigeova cena je 12 miliona evra jer mu ubrzo ističe ugovor.

Antonio Ridiger ima 29 godina, a za sada je za Čelsi nastupio 127 puta i postigao devet golova.