22.04.2022.

17:50

Foto: Reuters/David Klein

Sport

PREĐI U PARTIZAN, PA IGRAJ LIGU ŠAMPIONA! Napadač Arsenala u velikoj dilemi, nekadašnji kolega mu udelio savet!

Naime, Aleksandar Lakazet (30) frustriran je činjenicom da od kada je došao u Arsenal nije igrao u Ligi šampiona.

On je dres "tobdžija" zadužio 2017. godine u transferu vrednom 53.000.000 evra. Činjenica da Arsenalu ne ide prethodnih godina, dovela je Francuza u razmišljanje  da napusti klub.

Povodom toga se oglasio nekadašnji igra Aston VIle Gabrijel Agbonlahor koji je predložio Lakazetu da pređe u Partizan ili Panatinaikos, a naveo je i razlog za tom.

- Bezobrazluk! Ako mu se igra Liga šampiona, jedino gde može da je igra su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos. U nekom velikom klubu je sigurno neće igrati jer ne može "vola da ubode". Uvreda je za Arsenal ta njegova smelost da u ovom trenutku priča o fudbalu u Ligi šampiona dok igra tako slabo. Mislim da bi trebalo da se izvini navijačima Arsenala. Da ume da postigne gol, možda bi igrao Ligu šampiona sa Arsenalom - izjavio je Agbonlahor, a preneo tabloid "The Sun".

Aleksandar Lakazet je ove sezone u dresu Arsenala postigao samo četiri gola i upisao sedam asistencija. Ovo bi moglo biti da po prvi put nema dvocifren učinek pogodak od kada je stigao u Arsenal.