Autor: Informer.rs

23.04.2022.

14:20 >> 13:18

Foto: Starsportphoto

Sport

MEĐU NAJBOLJIMA! Nathu malo fali da prestigne Ronalda i Ramosa!

Bibars Natho, fudbaler Partizana, i kapiten reprezentacije Izraela  u meču sa Čukaričkim realizovao 20. uzastopni jedanaesterac.

Jubilarni 20. iskorišćeni uzastopni penal u crno-belom dresu stigao je simbolično u 20. minutu meča na Banovom Brdu. Od dolaska u PartizanNatho nije promašio nijedan jedanaesterac, a poslednji promašaj imao je u novembru 2017. kada je nosio dres CSKA iz Moskve.

Informer

 

Ovakav niz golova sa bele tačke ga stavlja u poziciju da pretekne mnogo veća imena poput Kristijana Ronalda i Metjua Le Tisijea, pa i Serhija Ramosa koji drži rekord.

Portugalac i legenda Sautemptona su stali na koti 24, dok je defanzivac PSŽ-a, pre toga Reala nanizao 25 uspešno realizovanih penala pre nego što je promašio "sa kreča" u dresu Španije.

Ovaj segment Nathove igre je vrlo važan, to pokazuju dve situacije kada  Partizanova "šestica" nije izvodio penal. U oba slučaja je loptu na "belu tačku" stavio Rikardo Gomeš. I nijednom nije pogodio mrežu.

Informer

 

Protiv Proletera je promašio i taj meč je završen bez pobednika (0:0), gde je Partizan izgubio dva dragocena boda koja ga mogu koštati titule, dok je protiv Napretka imao više sreće,jer jer mu se lopta odbila na nogu posle odbrane golmana Vasiljevića. Tada je Partizan minimalnim rezultatom slavio u Kruševcu.

Partizan sledeću utakmiću u plej-ofu Superlige igra 27. aprila u Humskoj protiv TSC-a.