Autor: Informer.rs

23.04.2022.

21:26

Foto: Reuters

Sport

JUNAJTED SPREMA REKONSTRUKCIJU! Ten Hag naciljao BOMBASTIČNO pojačanje!

Rešio je Mančester junajted pitanje trenera za narednu sezonu budući da je tokom nedelje i ozvaničen dolazak Erika Ten Haga na Old Traford. Holanđanin će po završetku tekuće seozne preuzeti posrnulog ostrvskog giganta i odmah krenuti u ozbiljnu rekonstrukciju tima. 

Kako prenose mediji u Britaniji, familija Glejzer spremila je okruglo 200.000.000 evra za novog trenera kako bi formirao tim po svom ukusu i napokon vratio Mančester junajted u vrh engleskog fudbala. Nazire se da bi novu šansu na Old Trafordu mogao da dobije upravo Ten Hagov "produkt" Doni Van den Bek, a Holanđanin namerava da među Crvene đavole dovede još jednog dokazanog "vojnika". 

Informer

Rešio je Erik Ten Hag da oformi i novi stručni štab, te će na klupi Junajteda sedeti samo Holanđani, a kako je krenulo moguće je da će i na terenu biti isključivo "Lale". Naime, ostrvski mediji uveliko pišu da je aktuelni trener Ajaksa rešen da na Old Trafod dovede Frenkija De Jonga sa kojim je već sarađivao dok je vezista igrao za Kopljanike! 

De Jong važi za jednog od najboljih fudbalera Barselone ove sezone, odigrao je 42 meča, postigao četiri gola i upisao pet asistencija, ali nema sumnje da će biti veoma zainteresovan da ponovo sarađuje sa čovekom koji ga je vinuo u nebesa. 

Holanđanin je u Kataloniju stigao leta 2019. godine u transferu teškom 90.000.000 evra.