Autor: Informer.rs

25.04.2022.

09:02

Foto: reuters

Sport

ENGLEZI SE POKLONILI MITROVIĆU! Neverovatan je! "Ne bih ovde bio bez saigrača"

Fulam izborio povratak u Premijer ligu, a reprezentativac Srbije predvodio je svoj tim do elite, do sada je postigao 41 gol.

- Ponosan sam što sam dobio ovu nagradu, ali ne bih ovde bio bez saigrača, svih ljudi u klubu, svih onih koji nam pomažu da izađemo na teren i pružimo najbolje. Bila je ovo neverovatna sezona i na ličnom i na timskom nivou. Radostam sam što je Fulam opet u Premijer ligi, gde mu je i mesto - rekao je Mitrović posle svečane ceremonije.

Priznanja su podigla još trojica Mitrovićeva saigrača: defanzivci Entoni Robinson i Tosin Adarabiojo, te Hari Vilson, najbolji asistent Čempionšipa.

- To što nas je ovde četvorica je neverovatno. To znači da smo uradili nešto veliko, da smo igrali odličan fudbal. Iskreno, trebalo je da uz nas budu još jedan ili dvojica. Ako me već pitate za mišljenje. Ali dobro, znamo kako to ide. Zaslužujemo da budemo ovde. Na vrhu smo lige.

Informer

Aleksandar Mitrović je najbolji fudbale Čempionšipa

Mitrović je razvio poseban odnos na terenu sa Vilsonom.

- Ima nekih fudbalera, jednostavno kliknete na prvom treningu. Našli smo tu hemiju odmah. Ja znam šta će on da uradi, mislim da i on zna šta ču ja da uradim. Znam da će da mi stvori šansu. On donosi nešto posebno ovom timu. Da je i Hari Vilson pobedio, bio bih srećan kao sada, kao da sam je ja osvojio. Zaslužio je.

Sipao je komplimente i na račun šefa struke Marka Silve.

- Glavni dasa. Njegova posvećenost treningu, svakom igraču... On je razlog što smo ovde. Izvukao je najbolje iz svih nas.

Bonus video