25.04.2022.

18:51

Foto: AP Photo/Francois Mori

Sport

OVO JE SRAMOTA! Igrači Pari sen Žermena razočarani potezom navijača nakon osvojene titule!

 

Ipak, po mišljenju navijača razloga za slavlje nije bilo jer su oni odlučili da bojkotuju feštu zbog niza neuspešnih godina u Evropi.

Kapiten "svetaca  Markinjos istakao je da je veoma ljut zbog odluke vatrenih pristalica Pari sen Žermena.

- Sramota je što ovo nije bilo ostvareno pred navijačima. Pokušavamo da uživamo koliko je to moguće. Moramo da se nosimo sa tim - rekao je Brazilac koji je već devet godina verno nosi dres francuskog kluba.

Informer

Navijači Pari Sen Žermena su u nekoliko situacija ukazivali igračima na svoju ljutnju zbog eliminacije iz Lige šampiona, a na utakmicama su bili istaknuti transparenti koji pokazuju kako je njihovo mišljenje o timu.

"Igrači takođe biraju svoje mečeve, pa ćemo i mi to isto da uradimo", pisalo je na nekim transparentima. Takođe glavne zvezde Nejmar i Mesi su bili izviždani.

Markinjos je kao kapiten rekao da se ne slaže sa tim, te je mišljenja da bi navijači trebalo da podržavaju svoj klub.

Njegov saigrač Marko Verati kaže da ne razume zašto su se navijači odlučili za ovaj potez.

Informer

Tekst potpisa

- Ne shvatam to. Znam da su bez obzira na sve mnogi ljudi uz nas. Pokušavamo da osvojimo svaki trofej. Voleli bismo da smo pobedili protiv Real u Madridu, ali ipak – pre ili kasnije – moraš da kreneš dalje - rekao je on-

Dok je utakmica na Parku prinčeva odigrana i završena u tišini, navijači su proslavili ispred stadiona, na žurci čiji su oni bili organizatori.