Autor: Informer.rs

26.04.2022.

11:06

Foto: Starsportphoto

Sport

SRBIN SVAĐA VELIKANE! Lacio dobio dve ponude, ali Sergej želi smo u ovaj klub!

Sergej Milinković Savić je na izlaznim vratima Lacija.Italijanski mediji pišu da su za  Sergeja stigle su dve ponude.

Obe su istovetne, 65 miliona evra, ali svi očekuju da će Klaudio Lotito odbiti i jednu i drugu ponudu, kako bi naterao zainteresovane strane da još malo više "odreše kesu". Zna se koji su klubovi u pitanju - PSŽ i Mančester junajted.

- Kežman je već održao sastanak sa predsednikom Lotitom i sportskim direktorom Iglijem Tareom - navode mediji u Italiji.

Informer

 

Mančester Junajted će promeniti trenera, a novi čovek na klupi Erik ten Hag želi da upari i Pogbu i Sergeja. Što se tiče Junajteda, za njih je Srbin mnogo realnija opcija nego Deklan Rajs za koga Vest Hem  traži 120 miliona evra i koji je samim tim mnogo bliži Sitiju.

Informer

reuters

 

Ipak, uprkos ponudama Junajteda i šampiona Francuske, Sergej navodno želi smao u Juventus. 

Da bi se to i ostvarilo Juventus mora da se oslobodi nekih igrača, spekuliše se da će čak ponuditi u zamenu nekog od mladih talentovanih igrača, pored novca naravno. Ipak, "Stara dama" pokušava na sve načine da smanji cenu Srbinu. 

Juventus je sada blizu Lige šampiona, jasno je da će svim silama napasti titulu sledeće sezone i da su promene na sredini najpotrebnije.

Informer

 

Lacio je izgubio šansu da zadrži Sergeja s obzirom na to da nije uspeo da obezbedi četvrto mesto koje vodi u najelitnije Evropsko takmičenje.