Autor: Informer.rs

27.04.2022.

12:01

Foto: Starsportphoto©

Sport

SENZACIJA! Mančester Siti KUPIO Srbina! Lučanci završili posao iz snova!

Lučani bi na ime ovog transfera trebalo da zarade 2,2 miliona evra (mada se u prvi mah činilo da će biti oko tri), dok će sam fudbaler sasvim sigurno ostati na pozajmici u Mladosti i naredne sezone. S tim što će Građani Lučanima plaćati 10.000 evra za svaku utakmicu koju odigra- saznaje Telegraf.

Informer

 

Nedavno je i MaxBet sport objavio da je Gordić na meti šampiona Srbije, Cvrene zvezde. Momak rođen 2004. godine je prošao školu ekipe iz Dragačeva, a ove sezone je svojim učinkom u plavom dresu skrenuo pažnju na sebe, ne samo crveno-belih nego i timova iz Evrope.

Informer

 

Ipak, da je transfer gotov, između redova potvrdio je i trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović. Pomenuti stručnjak je u utorak uzeo bod sa svojim timom u Lučanima, a na koferenciji je rekao:

Informer

 

- On je jedan izvanredan igrač. Čuo sam da je potpisao ugovor sa nekim klubom i želim mu puno sreće. Takav igrać i zaslužuje da ima jednu veliku karijeru - jasan je bio Lalatović.

Gordić igra na poziciji veziste, a ove sezone su se pred večitih pominjali i timovi iz Španije i Italije među kojima je i Atalanta.