Autor: Informer.rs

27.04.2022.

16:47

Foto: Reuters

Sport

OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo zašto Benzema nosi zavoj od 40 evra na desnoj ruci!

Podsećamo, Benzema je postigao dva pogotka u porazu Reala od Mančester sitija sa 4:3 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Navijači se godinama pitaju zašto golegeter Madridana nosi zavoj na desnoj ruci. Ove sezone postigao je 41 gol na 41 susretu, a uz to ima i 13 asistencija, a malo ljudi je znalo da je bio u bolovima. 

Benzema trpi bolove

Već tri godine francuski napadač muku muči sa malim prstom. Previjao se od bolova posle meča sa Betisom nakon uklizavanja Marka Batre. Nikome nije bilo jasno zbog čega je Benzema bio toliko loše, a onda je utvrđeno da je pao na mali prst ruke, te da je polomio kost.

Informer

Kamir Benzema trpi bolove

Lekari su rekli  Benzemi da mora na operaciju i da će zbog toga morati da odsustvuje sa terena, ipak on je to odbio jer je "kraljevićima" očajnički bila potrebna njegova pomoć. U tom trenutku su se nalazi u procesu oporavka od odlaska Kristijana Ronalda i bili su tek peti na tabeli.

Benzema se kockao, pa je prvi sledeći meč protiv Sevilje prvi put odigrao sa zavojem i specijalnom bandažom koja košta 40 evra. Od tog momenta napadač stalno igrao sa bandažom kako bi zaštitio prst u slučaju pada. U međuvremenu je kost srasla neprirodno, pa ima kvrgu na prstu. Od utakmice sa Betisom je Benzema postigao 116 od ukupno 320 golova u dresu Reala...

Bonus video