27.04.2022.

19:01

Foto: AP Photo/Ricardo Mazalan

Sport

PREGAZIO BIVŠU, PA POSTIGAO DVA GOLA! Bizarna priča reprezentativca Argentine!

Salvio je pre nekoliko dana pregazio kolima bivšu suprugu koja ga je uhvatila u preljubi, potom je pobegao, a policija nije mogla da ga pronađe, na kraju se pojavio na utakmici svog tima i postigao dva pogotka.

Salvio je bio u automobilu sa sadašnjom partnerkom, kada je ugledao bivšu suprugu kako se približava, odlučio je da pobegne, ali ona se nije skloni, pa je Salvio bukvalno pregazio.

Bivša supruga, model Aravena Magali, je zadobila povrede desne potkolenice i odmah je prevezena u bolnicu, a on je pobegao pre nego što je policija stigla na lice mesta.

Izvršni organi danima nisu uspeli da ga pronađu, na kraju se sam predao, kako bi ispričao svoju stranu priče. Posle noći provedene u pritvoru pušten je da se brani sa slobode.

Danima argentinska javnost nije znala gde se Salvio nalazi, a zatim se pojavio u subotu na terenu i zaigrao protiv Central Kordobe. On je bio heroj svog tima sa dva gola (2:1)

Salvio je karijeru počeo u Lanusu, odatle je prešao u Atletiko, pa na pozajmicu u Benfiku gde je proveo najvći deo svoje karijere, ukupno osam godina. Od 2019. godine je u Boki, a za reprezentaciju Argentine odigrao 14 nastupa. Nastupao je na Svetskom prvenstvu u Rusije 2018. godine gde je igra na dva meča.