Autor: Informer.rs

28.04.2022.

19:06

Foto: AP/Photo

Sport

NAVIJAČI MANČESTERA SLAVE! Megvajeru ODUZETA kapitenska traka!? Štoper napušta OLD TRAFORD!?

Iako još uvek nije kraj fudbalske sezone potpuno je jasno da je Mančester junajted izgubio još jednu godinu. Na Old Trafordu nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo nakon što je ostrvski velikan stigao do najnižnih mogućih grana. 

Ipak, tamošnje rukovodstvo spremno je za period tranzicije. Budućnost Junajteda poverena je u ruke Eriku Ten Hagu, a holandski stručnjak, čini se, ima jasnu viziju kako će Mančester izgledati u budućnosti. 

Izvesno je da će doći do ogromnih promena na Old Trafordu. Nemanja Matić  je već najavio svoj odlazak iz Mančester junajteda, a po rečima Ralfa Rangnika niko nije siguran posle dolaska Erika Ten Haga, pa ni kapiten Hari Megvajer. 

Informer

- Teško mi je da kažem ko će biti kapiten, jer još uvek ne znamo ko će biti u timu naredne sezone. Mogu samo da kažem da su moji klubovi u prošlosti birali kapitena unutar tima. Dakle, igrači su bili ti koji su birali kapitena i ja verujem da bi tako trebalo da bude. Znam da mnogi treneri tako biraju i tako bih ja učinio, ali ja neću biti trener naredne sezone. Erik je taj koji će morati da odluči - rekao je Rangnik. 

S obzirom na Megvajerove partije i na samu igru ekipe izvesno je da će neko drugi poneti kapitensku traku. Ukoliko ostane, verovatno će to biti Kristijano Ronaldo, mada je i njegova sudbina u klubu neizvesna. Posebno, ukoliko Junajted ne izbori plasman u Ligu šampiona.